2014 m. gegužės 10 d., šeštadienis

Vištiena su kariu ir pievagrybiais

Kai norisi kažko greitai ir skaniai pagaminamo renkuosi vištienos file. Tai lengvas, dietinis produktas. Aišku, viskas priklauso nuo to kas bus kartu naudojama ;).

REIKĖS:
~ 600 g. vištienos file
~ 400 g. grietinėlės (35% riebumo)
1-2 a.š. kario (priklauso ar mėgstat aitriau)
druskos, pipirų pagal skonį.


GAMINIMAS:
File supjaustome 2-3 cm gabaliukais ( panašaus dydžio, kaip pievagrybai). Apkepiname gerai įkaitintoje keptuvėje ~ 5 minutes, tam kad vištiena apsitrauktų plutele ir viduje išlaikytų skysčius. Į keptuvę aliejaus nepilu.
Apkepinus vištieną, sumažiname ugnį iki vidutinės. Į keptuvę pilame grietinėlę, pievagrybius (prieš tai nupylus marinatą). Dedame prieskonius ir leidžiame vištienai pasitroškinti 5-8 minutes.
Pateikiame su ryžiais.


SKAUNAUS

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą