Kaip visada, grįžti iš darbo, pavargus, o čia jau šeima su lėkštėmis stovi ir maisto reikalauja.... Puoli gaminti kažką, kas greita ir skanu. Šaldytuve guli blauzdelės - vadinasi atėjo joms eilė :)
REIKĖS:
0,900 g. vištienos blauzdelių
0,400 g. makaronų (LUBELLA Penne rigate Nr. 17)
0,500 g. pievagrybių lečo
2 v.š alyvuogių aliejaus
0,100 ml. vandens
žiupsnelis druskos
GAMINIMAS:
Į labai gerai įkaitintą keptuvę pilame aliejų ir sudedame blauzdeles. Apkepiname iš visų pusių. Baigiant apkepinti blauzdelėse (aš neišėmiau iš keptuvės :) ) aštriu peiliu padarome įpjovas (kad greičiau išsitroškintų). Sumažiname ugnį ir į tą pačią keptuvę pilame vandenį, druską, uždengiame dangčiu ir troškiname apie 15-20 min.
Patroškinus sudedame pievagrybių lečo ir dar patroškiname apie 5-7 min. (kol išgaruos vandens perteklius.
Atskirai išverdame makaronus "al dente".
Išvirtus makaronus dedame į keptuvę prie blauzdelių, viską gerai išmaišome ir ... valgome.
REIKĖS:
0,900 g. vištienos blauzdelių
0,400 g. makaronų (LUBELLA Penne rigate Nr. 17)
0,500 g. pievagrybių lečo
2 v.š alyvuogių aliejaus
0,100 ml. vandens
žiupsnelis druskos
GAMINIMAS:
Į labai gerai įkaitintą keptuvę pilame aliejų ir sudedame blauzdeles. Apkepiname iš visų pusių. Baigiant apkepinti blauzdelėse (aš neišėmiau iš keptuvės :) ) aštriu peiliu padarome įpjovas (kad greičiau išsitroškintų). Sumažiname ugnį ir į tą pačią keptuvę pilame vandenį, druską, uždengiame dangčiu ir troškiname apie 15-20 min.
Patroškinus sudedame pievagrybių lečo ir dar patroškiname apie 5-7 min. (kol išgaruos vandens perteklius.
Atskirai išverdame makaronus "al dente".
Išvirtus makaronus dedame į keptuvę prie blauzdelių, viską gerai išmaišome ir ... valgome.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą