Rytais norisi kažko paprasto, skanaus ir sotaus, o svarbiausiai - greitai paruošiamo. Visus kriterijus apima - omletas.
JUMS REIKĖS:
3-jų kiaušinių
Šlakelio pieno (~ 3 valg. šaukštai)
Druskos (pagal skonį)
Fermentinio sūrio (sūrio kiekis priklauso nuo Jūsų noro, arba šaldytuvo turinio)
Sviesto (kepimui)
PARUOŠIMAS:
1. Kiaušinius, pieną ir druską išplakame iki vientisos masės.
2. Keptuvėje (ant mažos ugnies) ištirpiname sviestą ir supilame plakinį.
3. Patarkuojame ant viršaus sūrio.
4. Keptuvę uždengiame dangčiu ir leidžiame pasitroškinti.
5. Kai apačia apkepa, atsargiai omletą apverčiame ir ant viršaus užtarkuojame sūrio.
6. Uždengiame keptuvę dangčiu ir leidžiame sūriui išsileisti.
PAPRASTA, GREITA IR SKANU.
3-jų kiaušinių
Šlakelio pieno (~ 3 valg. šaukštai)
Druskos (pagal skonį)
Fermentinio sūrio (sūrio kiekis priklauso nuo Jūsų noro, arba šaldytuvo turinio)
Sviesto (kepimui)
PARUOŠIMAS:
1. Kiaušinius, pieną ir druską išplakame iki vientisos masės.
2. Keptuvėje (ant mažos ugnies) ištirpiname sviestą ir supilame plakinį.
3. Patarkuojame ant viršaus sūrio.
4. Keptuvę uždengiame dangčiu ir leidžiame pasitroškinti.
5. Kai apačia apkepa, atsargiai omletą apverčiame ir ant viršaus užtarkuojame sūrio.
6. Uždengiame keptuvę dangčiu ir leidžiame sūriui išsileisti.
PAPRASTA, GREITA IR SKANU.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą