Pirkau pas žvejus, šviežią, skanią ir riebią skumbrę. Galvojau, kad pasimėgausiu gabalėliu po gabalėlio. Bet ... tai likimas :) kai šaldytuve guli rūkyta skumbrė, o per televiziją rodo Nigel Slater receptus. Tenka tik lėkti į virtuvę ir burti :) pagal išgirstą receptuką.
Receptas paprastas, greitas ir skanus. Norint pagaminti
JUMS REIKĖS:
Salotoms:
1 rūkyta skumbrė
2 virtos (su lupena) bulvės
1 raudonas svogūnas
Užtaisui:
1,5 v.š. garstyčių su grūdeliais
1,5 v.š. baziliko acto
1,5 v.š. alyvuogių aliejaus
sauja smulkintų krapų.
Nukaulinti ir suplėšyti skumbrę didesniais gabaliukais. Pusžiedžiais supjaustyti svogūną. Bulves nulupti ir supjaustyti didesniais gabaliukais.
Užtaisui sumaišyti visus ingredientus ir atsargiai sumaišyti su skumbre, svogūnais ir bulvėmis.
Receptas paprastas, greitas ir skanus. Norint pagaminti
JUMS REIKĖS:
Salotoms:
1 rūkyta skumbrė
2 virtos (su lupena) bulvės
1 raudonas svogūnas
Užtaisui:
1,5 v.š. garstyčių su grūdeliais
1,5 v.š. baziliko acto
1,5 v.š. alyvuogių aliejaus
sauja smulkintų krapų.
Nukaulinti ir suplėšyti skumbrę didesniais gabaliukais. Pusžiedžiais supjaustyti svogūną. Bulves nulupti ir supjaustyti didesniais gabaliukais.
Užtaisui sumaišyti visus ingredientus ir atsargiai sumaišyti su skumbre, svogūnais ir bulvėmis.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą